INDIGO DONUT

PATRICE LAWRENCE

Als je het aan Bailey zou vragen, zag Indigo er niet uit alsof ze een held nodig had. Eén voor één keek ze Mona, Saskia, Betti en Kay in de ogen. Ze stak langzaam haar middelvinger naar ze op. Daarna zette ze haar koptelefoon weer op en slenterde weg richting de natuurkundelokalen. Wauw. Dat was… Ze was…

 

Indigo woont bij haar pleegmoeder Keely. Als Indigo en Bailey 

elkaar in hun examenjaar ontmoeten, spatten de vonken ervan af. Maar Indigo heeft een geheim dat alles tussen hen kan verpesten, zelfs al voordat het begonnen is. 

Bailey is helemaal ondersteboven van Indigo. Ze is zo anders dan de andere meiden op school. Maar wanneer Bailey door een dakloze man wordt benaderd die meer over Indigo lijkt te weten, wordt hij gedwongen een onmogelijke keuze te maken.

Paperback

448 pagina's

NUR 285 

ISBN: 978 94 633 3463 1

125x200

WAARDIG

OPVOLGER

VAN ORANGEBOY

PATRICE LAWRENCE

Patrice Lawrence groeide op in een Trinidees-Italiaanse familie en woont in Oost-Londen. Ze schreef Orangeboy na een cursus misdaadschrijven en zette daarmee haar plannen voor een roman die zich afspeelt in het Trinidad van de jaren 40 even in de ijskast. Inspiratie voor haar personages haalt ze uit de gesprekken die ze jongeren in de bus hoort hebben.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BOEKEN

Gewist

Teri Terry

1/1

Adder

Bex Hogan

De laatste zes

Alexandra Monir

Orangeboy

Patrice Lawrence

Indigo Donut

Patrice Lawrence

TRILOGIE #1

Gewist

Teri Terry

TRILOGIE #2

Gewist

Teri Terry

TRILOGIE #3

Gewist

Teri Terry

Exit

Teri Terry

Het licht van Lorelei

Jen Minkman

MOXIE

Jennifer Mathieu

© 2019 IMAGINE BY IMAGEBOOKS

Member of ImageGroup Holland BV