HET LICHT VAN LORELEI

JEN MINKMAN

Enna wil meer dan een leven als arm vissersmeisje.

Aska wil weg uit het klooster waar ze haar hele leven moet dienen. Melinda gelooft niet meer in de regels van haar volk.

Al bijna driehonderd jaar wonen de Angelen en Skylgers samen op Terschelling. De Skylgers zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland, maar de Angelen maken de dienst uit en alleen zij mogen gebruik maken van elektriciteit. Hun heilige Vuur van Brandarius, dat brandt in de vuurtoren in de hoofdstad, houdt de gevaarlijke Sirenes ver weg van het eiland. Zo krijgen de zeemeerminnen geen kans de arme Skylgers en rijke Angelen de zee in te lokken met hun gezang.

 

Maar zijn de Sirenes de Skylgers wel zo vijandig gezind? Kunnen alleen de Angelen elektriciteit opwekken? En wat gebeurt er als het Vuur van Brandarius dooft?

 

Enna, Aska en Melinda zoeken ieder op hun eigen wijze een manier om zich te ontworstelen aan de ijzeren greep van burgemeester Alva en de hooggeplaatste Angelen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot ...

YA VAN

EIGEN BODEM!

NUR 285 

ISBN: 978 94 633 3467 9

125x200

Paperback

462 pagina's

JEN MINKMAN

Jen Minkman werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag. Na wat omzwervingen werd ze lerares Engels op een middelbare school en houdt ze zich vooral bezig met haar passie voor boeken. Ze woont nog steeds in Den Haag met haar man en twee kwetterende zebravinken.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BOEKEN

Gewist

Teri Terry

1/1

Adder

Bex Hogan

De laatste zes

Alexandra Monir

Orangeboy

Patrice Lawrence

Indigo Donut

Patrice Lawrence

TRILOGIE #1

Gewist

Teri Terry

TRILOGIE #2

Gewist

Teri Terry

TRILOGIE #3

Gewist

Teri Terry

Exit

Teri Terry

Het licht van Lorelei

Jen Minkman

MOXIE

Jennifer Mathieu

© 2019 IMAGINE BY IMAGEBOOKS

Member of ImageGroup Holland BV